Liverpool sprema 15 miliona za dva defanzivca

Liverpool sprema 15 miliona za dva defanzivca

Liverpool priprema 15 miliona funti za Newcastleovog Josea Enriquea i Scotta Danna iz Birminghama.

Redsi su bili veoma aktivni na tržištu u ovom prelaznom roku, a potprošli su oko 50 miliona funti. No, ipak tu se neće zaustaviti.

Tim sa Anfielda želi pojačati odbranu Scottom Dannom i Joseom Enriqueom. Za stopera Birminghama spremni su ponuditi osam miliona funti.

Enrique se povezuje sa Liverpoolom već duže vrijeme, a Redsi su spremni za njegove usluge Newcastleu platiti sedam miliona funti, s obzirom da Španac ima još godinu ugovora sa Svrakama.

Žrtve ovolikog trošenja Liverpoola najvjerovatnije bit će Alberto Aquilani, David Ngog, Christian Poulsen, Joe Cole i Maxi Rodriguez, koji će napustiti Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.