Liverpool spremio 40 miliona eura za Rakitića

Liverpool spremio 40 miliona eura za Rakitića

Engleski mediji pišu kako će Liverpool u januarskom prelaznom roku ponuditi čak 40 miliona eura za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji ove sezone igra odlično u dresu Seville. 

"Nikad ne možete biti sto posto sigurni da ćete ostati u nekom klubu. Takva je sudbina nas fudbaleraa. Fudbal je veliki biznis. U Sevilli sam već tri godine, no istina je da se situacija promijenila. U tako velikom klubu kao što je Sevilla ne možemo biti zadovoljni s ovim rezultatima". 

"Nezadovoljstvo raste čim nema trofeja. U sezonu smo krenuli s 14 novih igrača, no sada smo sve bolji i optimisti smo. Mogu jedino reći da razmišljam samo o Sevilli i našoj sljedećoj utakmici", izjavio je Rakitić. 

U Liverpoolu navodno Rakitića vide kao idealnu zamjenu za kapitena Stevena Gerrarda koji sa 34 godine na leđima polako privodi svoju igračku karijeru kraju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.