Liverpool traži odštetu za Gerrarda

Liverpool traži odštetu za Gerrarda

Čelnici Liverpoola tražiće od Fudbalskog saveza Engleske odštetu od pola miliona funti zbog povrede Stevena Gerrarda na prijateljskom susretu sa Francuskom.

Kondicioni trener Liverpoola  Derren Burgess je izjavio da je selektor engleske reprezentacije Fabio Capello  morao da izvede Gerrarda nakon sat vremena igre, kako je to ranije bilo dogovoreno, a ne da ga ostavi na terenu i time rizikuje povredu.

Klupski doktor Peter Brukner saopštio je da će Gerrard zbog povrede mišića najvjerovatnije morati da pauzira mjesec dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.