Liverpool u petak zvanično predstavlja Rodgersa

Zakazana press-konferencija

Liverpool u petak zvanično predstavlja Rodgersa

Čelnici Liverpoola zakazali su press-konferenciju za petak u 10 sati po lokalnom vremenu na kojoj će i zvanično biti predstavljen Brendan Rodgers kao novi trener tima sa Anfielda.

Nakon što je ranije ovog mjeseca zbog loših rezultata u Premier ligi otpušten Kenny Dalglish tražio se novi stručnjak koji bi Liverpool vratio tamo gdje oni pripadaju.

 

Kao najbolji kandidat istakao se trener Swansea, Brandon Rodgers koji je u svojoj karijeri vodio još Watford i Reading. Kao ozbiljan kandidat za ovo mjesto navodio se i trener Wigana, Roberto Martinez.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije