Liverpool zainteresovan za Bainesa

Redsima treba lijevi bek

Liverpool zainteresovan za Bainesa

Liverpoolu hitno treba lijevi bek, no prije ljeta ga ne mogu dovesti. Menadžer Redsa, Kenny Dalglish i sportski direktor Damien Comoli zainteresovani su za Lightona Bainesa.

Glen Johnosn koji je izgubio svoje mjesto na desnom beku (tu poziciju je sada zauzeo mladi Martin Kelly), porešao je na lijevu stranu. Jer, Redsi nemaju mnogo povjerenja u Emiliana Insuu i Paula Koncheskyja koji su na posudbi u Galatasarayu i Nottingham Forestu.

Brazilac Fabio Aurelio je daleko od prvog tima, tako da Liverpoolu hitno treba lijevi bek. Na ljeto će pokušati dovesti Leighntona Bainesa iz redova gradskih rivala, Evertona.

Za specijalistu za slobodne udarce čija se vrijednost procijenjuje na 12 miliona funti, interes je pokazao i Manchester United.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.