Liverpool završio sa pojačanjima

Liverpool završio sa pojačanjima

Midhat Šljivak

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish izjavio je engleskim medijima kako klub sa Anfielda neće dovoditi pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Iako se na Ostrvu mnogo pričalo kako će Liverpool potpisati određene fudbalere, a neki mediji su išli i do toga da spomenu razmjenu sa Manchester Cityem u kojoj bi dres Redsa obukao Carlos Tevez, dok bi u sprotnom smjeru otišao Andy Carroll.

Ipak, Dalglish je sve navode opovrgao.

"Niko neće otići iz kluba do zatvaranja prelaznog roka. Isto tako, klub neće dovoditi nova pojačanja. Što se tiče priča koje kruže po novinama, nisam čuo za njih jer ne čitam novine". rekao je Dalglish.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.