Liverpool želi M'Vilu

Liverpool želi M'Vilu

Malo kome je jasno zašto se Liverpool svojevremeno odrekao takvih igrača sredine terena kakvi su bili Xabi Alonso ili Javier Mascerano.

Novom menadžeru Redsa, Dalglishu je vrlo brzo postalo jasno kako je itekako deficitaran na tom planu jer Insua evidentno nije taj kalibar igrača a kapiten Gerrard je sve skloniji povredama te se Škot dao u potragu za novim veznjakom.

Prvi izbor je, čini se, igrač francuskog Renna, Yann M'Vila na čiju adresu je odaslata i zvanična ponuda teška cijelih 11 miliona eura.

Ipak, za M'Vilu su zainteresovani i neki drugi klubovi pa u Rennu mudro šute, vjerovatno se nadajući kako bi za svog ponajboljeg igrača mogli izvući koji milion više od onog što je ponuđeno sa Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.