Lizarazu: Je li Beckham nogometaš ili marketinški proizvod?

Francuzu nije jasan Becksov posjet Kini

Lizarazu: Je li Beckham nogometaš ili marketinški proizvod?

Edmir Škorić

Bivši francuski reprezentativac Bixente Lizarazu kritikovao je Davida Beckaham, koji je posjetio Kinu kao ambasador za nogomet.

Naime, Beckhamov odlazak u Kinu dogodio se desetak dana prije važne utakmice njegovog PSG-a protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

 

"To je vrlo čudno da deset dana pred ključne utakmice PSG-a Beckham posjeti Kinu", kazao je Lizarazu u intervjuu za TF1, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Mislim da to ne bi dopustio nijedan drugi klub osim PSG-a. To je neprofesionalni. Što je Beckham? Nogometaš ili marketinški proizvod?", pitao se Lizarazu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.