Ljevaković i Mahmutović ostaju u Teplicama

Bh. dvojac će produžiti ugovor sa češkim klubom

Ljevaković i Mahmutović ostaju u Teplicama

Admir Ljevaković i Aidin Mahmutović, prvotimci Teplica, produžit će ugovor sa ovim češkim timom, za koji nastupaju od 2007. godine.

Ljevaković i Mahmutović imaju ugovor sa Teplicama do 2013. godine, a isti će uskoro produžiti.

Mahmutović se povezivao sa odlaskom iz Teplica, ali bosanskohercegovački napadač odmah nakon povratka u Češku sa odmora rekao je da ne planira napustiti klub.

"Sretan sam, veoma sam sretan ovdje. Ne trebam ići u inistranstvo", prenosi zvanični sajt Teplica riječi 25-godišnjeg napadača.

Ljevaković i Mahmutović su došli u Teplice 2007. godine iz zeničkog Čelika. Ljevaković je odmah priključen prvom timu, dok je Mahmutović prvu sezonu proveo na posudbi u Usti nad Labemu. Sada, obojica su jedni od ključnih igrača ovog češkog tima.

Aldin Čajić, 19-godišnji veznjak, uposljednje vrijeme povezivao se sa odlaskom u Bundesligu, dok treba također napomenuti da je 18-godišnji Abid Mujagić priključen prvom timu Teplica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.