Ljevaković najbolji igrač FC Teplica

Izbor navijača kluba

Ljevaković najbolji igrač FC Teplica

Potencijalni reprezentativac naše zemlje Admir Ljevaković proglašen je za najboljeg igrača FC Teplice u sezoni 2009/10, prema izboru navijača ovoga češkog kluba.

Naime, Ljevaković je u anketi koja je bila objavljena na internetskoj stranici kluba dobio najviše glasova, i na taj način mu je odato priznanje za sjajne partije u protekloj sezoni. Drugi naš internacionalac u redovima Teplica Ajdin Mahmutović, prema ovoj anketi zauzeo je četvrto mjesto.

Ljevaković koji se trenutno nalazi na odmoru u svom rodnom gradu Tešnju, izjavio je za naš  portal da mu nagrada svakako imponuje, posebno ako se zna da je došla od onih zbog koga se najviše i trudi na terenu, aludirajući svakako na navijače.

„Za priznanje sam i ja saznao preko web portala kluba, s obzirom da sam trenutno na odmoru. Nagrada će mi samo poslužiti kao motiv da i dalje nastavim raditi kako bi još i više skrenuo pažnju na sebe“.

Inače, FC Teplice su nakon osvajanja jesenje titule češkog šampionata u nastavku odigrali znatno slabije, tako da su na kraju završili na četvrtoj poziciji. Novi šampion je ekipa Sparte iz Praga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti