Ljubenović: Kada se Olimpic otvorio, nije im bilo spasa

Strijelac trećeg gola za Krupu protiv Olimpica

Ljubenović: Kada se Olimpic otvorio, nije im bilo spasa

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici danas su ostvarili uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Olimpica u Sarajevu gdje su slavili sa 0:3 u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

Svakako dobro izdanje banjalučkog tima, kojem je ovo historijska sezona u najelitnijem fudbalskom takmičenju u BiH. Nakon današnje utakmice, svoje utiske ispričao je i strijelac trećeg gola za Krupu.

"Ušli smo oprezno u ovaj meč, znali smo da moramo prekinuti niz od dva poraza u prethodnim kolima. Dobro smo bili upoznati sa slabostima Olimpica, te smo mirno čekali svoje šanse. Postigli smo gol na početku utakmice, a onda smo čekali da se protivnik potpuno otvori. To smo kaznili do kraja prvog i početka drugog poluvremena gdje smo postavili konačan rezultat te im nije bilo spasa. Ova tri boda, ostavljaju nas u borbi za play-off", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

U narednom kolu, Krupa će na svom terenu dočekati ekipu Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi