Ljubenović: Mjesto nam je na poziciji koja vodi u play-off

Fudbaler Krupe pred meč sa Zrinjskim

Ljubenović: Mjesto nam je na poziciji koja vodi u play-off

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici nastavljaju svoj premijerligaški put.

Sutra im u goste dolazi ekipa koja trenutno igra najbolji fudbal u državi što govore i brojke. Međutim, u Krupi kako kažu respektuju protivnika, ali na domaćem terenu sve se njih pita.

"U goste nam dolazi aktuelni prvak Zrinjski. To je tim koji sigurno igra najbolji fudbal u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mogu reći samo jedno, ako ponovimo igru iz utakmice sa Slobodom na našem terenu, rezultat neće izostati. Naravno, mnogo će nam značiti puna podrška sa tribina, s kojom možemo izvući maksimum i još jednu pobjedu na domaćem terenu, koja će nas vratiti na poziciju koja vodi u play-off gdje nam je i mjesto", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Utakmica između Krupe i Zrinjskog igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije