Ljubenović: Postepeno ostvarujemo cilj

Fudbaler Krupa nakon trijumfa

Ljubenović: Postepeno ostvarujemo cilj

D. Vejo

Ekipa Krupe igra sjajno u historijskoj sezoni za klub. 

Nakon 12 kola u Premijer ligi BiH, Slobodan Starčević i njegovi izabranici igraju kvalitetan fudbal, što govori i druga pozicija na tabeli. Pobjednički niz, nastavili su jučer na gostovanju kod ekipe Mladosti Doboj-Kakanj.

"Ono što mogu da kažem za ovaj meč jeste do da smo korak bliže play-offu. Ekipa Mladosti je slična nama. Jako disciplinovana i organizovana, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Mi kako i svaki put igramo mirno, strpljivo i čekamo pravu šansu kako bi istu realizovali. Nova pobjeda nam daje dodatno samopouzdanje, ali mislim da već u narednom susretu ne smijemo da se opustimo jer bi dobrim rezultatom u tom susretu odradili dobar posao u onom što smo počeli", ističe za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

U narednom kolu, Krupa na svom terenu dočekuje ekipu Metalleghea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi