Ljubenović: Sav plijen ostaje u Krupi

Fudbaler Krupe pred meč sa Olimpicom

Ljubenović: Sav plijen ostaje u Krupi

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će u okviru petog kola Premijer lige BiH na svom terenu dočekati ekipu Olimpica.

Izabranici Slobodana Starčevića u ovaj meč ulaze nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Sarajeva na Koševu. O očekivanjima od meča, pričao je jedan od članova Krupe.

"Protiv Sarajeva dali smo svoj maksimum, svi igrači su dali sve od sebe. Međutim, toj utakmici smo okrenuli leđa, tako da se okrećemo sutrašnjem susretu sa Olimpicom. Igramo na domaćem terenu i pred našom publikom. Smatram da im se možemo odužiti za sjajnu podršku koju imamo od početka šampionata. Nadamo se nova tri boda koja želimo ostaviti u Krupi", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Utakmica između Krupe i Olimpica igra se sutra sa početkom od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije