Ljubenović: Vrijeme je da Želji uzmemo mjeru

Fudbaler Krupe pred meč sa Željom

Ljubenović: Vrijeme je da Želji uzmemo mjeru

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će u okviru 8. kola Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekati ekipu Željezničara koja pretenduje na sam vrh tabele i osvajanje naslova prvaka zemlje.

U redovima banjalučkog sastava vlada veliki optimizam uoči meča sa liderom u prvenstvu BiH. Kako kažu, vjeruju da će protiv Želje nastaviti seriju dobrih rezultata.

"U nedjelju nam dolazi ekipa koja je sve bliža ostvarivanju svog cilja, a to je trofej Premijer lige BiH. Na putu ka tom ostvarenju, Željezničaru stojimo mi. Jedina ekipa kojoj do sada nismo uzeli ni bod, a u nekoliko navrata smo bili blizu tom cilju. Nadam se dobrom rezultatu i novim bodovima. Atmosfera u ekipi je odlična što govore i rezultati gdje smo u posljednja četiri kola ostali neporaženi", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Slobodan Starčević neće moći da računa na kapitena i štopera tima, Aleksandra Vukotića koji će zbog žutih kartona meč posmatrati sa tribina stadiona Krupe.

Utakmica između Krupe i Željezničara na rasporedu je u nedjelju od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi