Ljubojević: Zadovoljni smo uslovima u Americi

Ljubojević: Zadovoljni smo uslovima u Americi

Edmir Škorić

Darko Ljubojević, potpredsjednik NS/SF BiH i generalni sekretar Jasmin Baković za vrijeme boravka našeg tima u SAD-u brinu o svim detaljima ove turneje, nakon koje će se naš tim uputiti u Brazil na Svjetsko prvenstvo.

 Ljubojević je kratko prokomentarisao boravak bh tima u St. Luisu:

 "Zadovoljni smo uslovima  u Americi i za sada sve protiče u najboljem redu. Čekaju nas dvije pripremne utakmice, nešto više od 15-tak dana prije prvog našeg zvaničnog susreta na Mundijalu. Imamo puno povjerenje u igrače i stručni štab, a nadamo se da će naš tim biti uspješan na američkoj turneji i da će ovo biti odličan uvod za nastup u Brazilu", rekao je Ljubojević za stranicu Nogometnog saveza (nfsbih.ba).

"Ono što je važno istaći jeste veoma dobra atmosfera, momci ispunjavaju sve svoje obaveze, tako da s optimizmom i nadom iščekujemo utakmice u našoj grupi", dodao je Ljubojević.

S obzirom da je otkazan prijepodnevni trening većina igrača koristi slobodno vrijeme za odmor i šetnju u krugu hotela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.