Ljungberg se vraća u Arsenal
Fredrik Ljungberg bi u januaru mogao ponovo na otok

Wenger vraća Ljungberga

Ljungberg se vraća u Arsenal

Uz Davida Beckhama najveća zvijezda MLS-a Šveđanin Fredrik Ljungberg mogao bi u januaru stići na posudbu u svoj bivši klub Arsenal.

Na pauzi sezone u američko-kanadskoj ligi Ljungberg bi poput Beckhama mogao doći u Evropu kako bi ostao u takmičarskoj formi. 

Fredrik Ljungberg je već igrao punih devet sezona za tim Arsena Wengera i u tom periodu osvojio dva naslova prvaka i tri FA kupa, a prije dvije godine je prešao u West Ham. 

Međutim zbog čestih problema s povredama napustio je West Ham i otišao u SAD u redove Seattle Soundersa za koje igra s velikim uspjehom. 

Kako i Arsenal ima velikih problema s povrijeđenim igračima,a Šveđaninu trebaju nastupi u jakoj ligi zbog ostanka u formi, nije isključeno da u januaru Ljungberg stigne u London na obostrano zadovoljstvo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.