Ljupko Petrović održao prvi trening na Koševu

Tadejević upitan zbog povrede

Ljupko Petrović održao prvi trening na Koševu

Fudbalski klub Sarajevo jučer je za šefa stručnog štaba izabrao Ljubomira Ljupka Petrovića, trofejnog srbijanskog trenera. 

Trener koji je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope 1991. godine u Bariju danas je održao svoj prvi trening sa klubom iz Titove 38/b. Bordo tim je trenirao na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović Hase. 

Svi igrači FK Sarajevo su trenirali, osim Marija Tadejevića koji je dobio jedan udarac na utakmici sa Rudarom u Prijedoru. Njegov nastup u petak, kada će Sarajevo u 25. kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Zvijezdu još uvijek je pod znakom pitanja. 

"Prve impresije su odlične. Ekipa posjeduje kvalitet, kao i liga. Pogledao sam već nekoliko utakmica Sarajeva na DVD-u. Nadam se da ćemo ostvariti pet pobjeda u prvenstvu i da ćemo izboriti plasman u finale Kupa u Mostaru. Vremena je malo, a posla mnogo," rekao je Ljupko Petrović. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.