Ljutiti Krkić pregovara s Romom

Ljutiti Krkić pregovara s Romom

Endin Čaušević

Bojan Krkić bi mogao pojačati ekipu Rome nakon što je saznao da bi mogao biti ponuđen Udineseu kao dio transfera mladog Sancheza.

Mladi Španac je dao do znanja upravi Barcelone kako želi da ostane u klubu i bori se za svoju poziciju u ekipi, 20-godišnji Bojan je prošao sve mlađe selekcije Barce. Ali nakon što je saznao da bi ga Barca mogla dati za Sancheza, Bojan je ljutito reagovao.

"Jako sam ljut jer se nalazim u ovoj situaciji, uvijek sam se borio za svoje mjesto u Barci. Niko mi nije ni spomenuo da bih mogao otići u Udinese, niko se ne osjeća prijatno u toj situaciji, posebno ne ja”, kazao je Krkić.

Ovih dana bilo je dosta priča kako bi Krkić karijeru mogao nastaviti u Engleskoj, ali nakon što je Luis Enrique preuzeo ekipu Rome, navodno bi Krkić mogao preći u Seriju A, te pojačati ekipu Rome.

“Želim da radim s najboljim igračima, one koje imam u Romi i one koje bih želio dovesti iz Barcelone”, izjavio je Enrique.

Prema pisanju Rac1, Roma je već stupila u kontakt s Krkićem, a ovih dana bi se trebalo znati nešto više o mogućem transferu napadača Barce.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.