Llorente: Istina je, City želi Silvu

Predsjednik Šišmiša potvrdio

Llorente: Istina je, City želi Silvu

Edmir Škorić

Predsjednik Valencije Manuel Llorente potvrdio je interesovanje Manchester Cityja za španjolskim veznjakom Davidom Silvom.

Nakon odlaska Davida Ville u Barcelonu, očekuje se ovog ljeta i odlakaz Davida Silve. Poslije Ville, Silva je sigurno jedan od najboljih i najtraženijih igrača na Mestalli, a interes za njim pokazali su Manchester City i Manchester United. Predsjednik Šišmiša, Manuel Llorente, priznaje kako je bilo kontakata od strane Građana.

"Vijest je istinita. City nas je kontaktirao i zatražio sastanak, ali su nas potom obavijestili da nisu mogli doći i da namjeravaju malo sačekati sa tim", kazao je Llorente.

U međuvremenu, trener Unai Emery je ambiciozan pred početak naredne sezone, unatoč činjenici da je ostao ili će ostati bez najboljih igrača.

"Cilj je stvoriti natjecateljsku momčad i boriti se za najviša mjesta u ligi, Ligi prvaka i Kupu kralja. Ne prihvatam da sljedeće sezone završim treći, volim se natjecati. Valencia ima ambiciozan tim i generirat će entuzijazam među svojim navijačima, čak i ako odu važni igrači. Ostali igrači dolaze i oni će biti plus za nas", ističe Emery.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije