Llorente: Jonas je ostavio trag u Brazilu

Na Mestalli oduševljeni pojačanjem

Llorente: Jonas je ostavio trag u Brazilu

Edmir Škorić

Valencia je danas predstavila novo pojačanje - Brazilca Jonas Goncalvesa, koji je za 1.2 miliona eura stigao iz Gremija.

Na Mestalli su oduševljeni dolaskom Jonasa koji je bio najbolji strijelac brazilske Serije A u prošloj sezoni.

"Oduševljeni smo zbog potpisivanja Jonasa. Riječ je o kvalitetnom napadaču koji je ostavio trag u Brazilu, te bio najbolji strijelac u prvenstvu iz kojeg svake godine veliki broj dobrih igrača odlazi u Evropu. Za nas je ovo najbolji posao, posebno ekonomski isplatljiv. Sada ostaje da Jonas kvalitetu pokaže na terenu", kazao je predsjednik Valencije Manuel Llorente, dodavši:

"No, sada smo usredotočeni na gostovanje Racing Santanderu. Čeka nas teška utakmica, ali nastojimo osvojiti tri boda i zadržati šanse za izlaz u Ligu prvaka na kraju sezone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.