Lloris: Kako možete zaboraviti protekle dvije godine?

Golman stao u odbranu Blanca

Lloris: Kako možete zaboraviti protekle dvije godine?

Golman reprezentacije Francuske, Hugo Lloris podržao je svog selektora, Laurenta Blanca nakon ispadanja sa Eura 2012 te je istakao kako je važno da reprezentacija nastavi sa radom kao i do sada.

Još uvijek se ne zna hoće li Blanc ostati na klupi Francuske, ali jedno je sigurno - 46-godišnji trener ima podršku, golmana Lyona, Llorisa.

 

"Ono što smo uradili tokom zadnje dvije godine je veoma pozitivno. U fudbalu vam treba vremena i stabilnosti. Treba vam kontinuitet", kazao je Lloris za L'Equipe  te je dodao:

 

"Svi vjerujemo u trenerovu filozofiju i viđenja. Odluka nije na nama, ali mi želimo kontinuitet".

 

Lloris se također osvrnuo i na priče o lošoj atmosferi u taboru reprezentacije, nakon poraza od Švedske u trećem kolu grupne faze.

 

"To je samo naš privatni život i sve što se dogodi u svlačionici je samo naša stvar i ničija više. Nikome neće biti bolje ukoliko se za to pročuje. Imamo mladu, krhku ekipu i pitanje je da li su stvari procurile namjerno ili slučajno. Nasri i Diarra su imali mali sukob ali je sve sutradan zaboravljeno", kazao je golman Lyona te je na kraju kratko kazao:

 

"Ne znam kako se zaboravilo sve što smo uradili u protekle dvije godine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti