Llorisa žele Real i Atletico
Foto: EPA

Veliki rivali žele Francuza

Llorisa žele Real i Atletico

Midhat Šljivak

Madridski timovi i ovosezonski finalisti Lige prvaka, Real i Atletico, vodiće još jednu borbu ovog ljeta.

Prema navodima engleskih medija, oba tima su zainteresovana za francuskog golmana iz redova Tottenhama Huga Llorisa, kojeg žele angažovati u ljetnom prelaznom roku.

Real nema problema s golmanima, ali bi Diego Lopez mogao napustiti Santiago Bernabeu, iako je gotovo dvije sezone imao ulogu prvog golmana ispred legendarnog Ikera Casillasa. Tako bi se otvorila mogućnost za dovođenje još jednog golmana, a meta Kraljeva je sjajni Francuz Hugo Lloris.

Međutim, pitanje je želi li Lloris biti zamjena u Realu, pa bi mnogo izglednija opcija mogao biti Atletico, koji će vjerovatno ostati bez Thibauta Courtoisa, jer se mladi golman vjerovatno vraća u Chelsea.

Tottenham nije voljan prodati francuskog golmana, ali su ipak postavili cijenu od 20 miliona funti za ovog čuvara mreže.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.