Loew: Nadigrali smo Francuze

Škakljiva izjava stratega Pancera

Loew: Nadigrali smo Francuze

D. Vejo

Joachim Loew i njegova ekspedicija ispali su sa Eura u Francuskoj.

Pored mnogobrojnih prilika koje nisu iskoristili, fudbaleri Njemačke reprezentacije teško da se mogu pomiriti sa porazom. Među takvima je i sam strateg Pancera, koji smatra da je njegov tim bio mnogo bolji u sinoćnjem duelu.

"Moram da pohvalim ekipu. Igrali su dobro. Desila se ta ruka minut prije kraja prvog poluvremena i jedanaesterac, ali mi smo nastavili dalje. Imali smo šanse koje nismo iskoristili. Smatram da smo nadigrali protivnika, ali eto sreća nije bila na našoj strani nažalost. Malo je nedostajalo da se vratimo u meč", dodaje za inostrane medije, Joachim Loew.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti