Loew računa na Kroosa

Loew računa na Kroosa

Edmir Škorić

Mladi playmaker minhenskog Bayerna  koji je posuđen Bayer Leverkusenu, Toni Kroos, mogao bi biti dio reprezentacije Njemačke na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Naravno, njegove izvrsne izvedbe od prije zimske stanke nisu prošle nezapaženo. Veoma me zanima kako će Kroos odigrati u drugom dijelu sezone", kazao je selektor Njemačke Joacim Loew.

"Vidjet ćemo hoću li ga odabrati u našu momčad za Svjetsko prvenstvo, ali definitivno je jedan od kandidata. "

20-godišnji Tomislav Kroos proizdov je minhenskog Bayerna i trenutno je jedan od najboljih mladih igrača u Bundesligi. Vezni igrač još nema debija za reprezentaciju Njemačke, ali je zato odigrao nekoliko utakmica za U-21.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.