Loic Remy se dogovorio sa Arsenalom
Foto: EPA

Francuz u Arsenalu

Loic Remy se dogovorio sa Arsenalom

Midhat Šljivak

Prema navodima engleskog Sky Sportsa, francuski napadač Loic Remy, novi je igrač londonskog Arsenala.

Igrač Queens Park Rangersa, koji je proteklu sezonu proveo kao posuđen igrač u Newcastleu, dogovorio je sve uslove oko prelaska u  Arsenal, te bi uskoro transfer trebao biti potvrđen.

Iako se ne spominje odšteta koju je Arsenal platio QPR-u za Remyja, pretpostavlja se kako su Topnici platili 10 miliona funti za sjajnog napadača.

Remy je u protekloj sezoni Premiershipa postigao 14 golova u dresu Newcastlea, a dobio je poziv i za Mundijal u Brazilu. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.