Lokomotiv u gradskom derbiju bolji od Torpeda

Ruska Premier liga, 13. kolo

Lokomotiv u gradskom derbiju bolji od Torpeda

Lokomotiv iz Moskve u 13. kolu ruskog šampionata na gostujućem terenu ostvario je minimalnu pobjedu nad Torpedom, koja je ujedno bila šesta u ovoj sezoni.

Tokom čitave utakmice gostujući Lokomotiv se pokazao kao bolji protivnik, pa su se tako ispred gola Torpeta nizale brojne šanse. Ipak, na kraju je samo jedna realizirana, a strijelac odlučujućeg pogotka u 61. minuti susreta bio je N'Doye. 

Nakon današnje pobjede Lokomotiv drži četvrtu poziciju u prvenstvu sa 22 boda, dok je Torpedo na pretposljednjoj poziciji sa svega šest bodova.

Ruska Premier liga, 13. kolo

Torpedo - Lokomotiv 0:1 (N'Doye 61.)

Amkar - M. Saransk 0:1 ( Vasin 53.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.