Lolić: Borit ćemo se dok god postoji nada

Vezista Rudara optimističan

Lolić: Borit ćemo se dok god postoji nada

D. Vejo

Fudbaler Rudara iz Prijedora Draško Lolić nalazi se u sjajnoj formi u drugom dijelu sezone Prve lige Republike Srpske.

Na čak pet utakmica u proljećnom dijelu, postigao je osam pogodaka, te je tako sa ukupno 13 golova postao prvi strijelac lige, dok drugo mjesto zauzima napadač dobojske Sloge Selmir Mahmutović sa 11.

"Iako smo praktično ostali bez šanse da se borimo za Premijer ligu BiH, atmosfera u timu je i dalje sjajna što je najvažnije. Do kraja prvenstva ostalo je još 11 kola. Igramo play-off i borit ćemo se dok god postoji bilo kakva nada za prvo mjesto", poručio je vezista Rudara, Draško Lolić.

Lolić je prošao sve omladinske kategorije banjalučkog Borca dok je za prvi tim nastupao u prijateljskim i Kup utakmicama. 

Nakon toga, prešao je u redove aktuelnog premijerligaša Krupe, da bi prošlog ljeta stigao na pozajmicu u Rudar.

U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva, Rudar će gostovati Podrinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi