Lopez: Volio bih igrati u Juventusu

Uoči utakmice Catanie i Juventusa

Lopez: Volio bih igrati u Juventusu

Napadač Catanie, Maxi Lopez ističe kako bi jednog dana volio zaigrati u dresu Juventusa, no s obzirom na nedavnu izjavu generalnog direktora Stare Dame Giuseppea Marotte teško da će mu se to ostvariti u skorije vrijeme.

Naime, Giuseppe Marotta je nedavno izjavio kako argentinski napadač nije dio planova Juventusa, međutim unatoč tome Lopez kaže kako bi volio preseliti u Torino. Catania i Juventus će snage odmjeriti u nedjelju u okviru Serije A.

"Ovo je veoma važna utakmice za mene. Juventus je veliki klub i ukoliko ih pobijedimo bit ću sretan", rekao je Maxi Lopez, te se osvrnuo na klubove koji su zainteresovani za njega:

"Ponosan sam kada vidim koji se klubovi interesuju za mene. Nadam se da ću jednog dana zaigrati za Juventus. Adaptirao sam se u Italij i tu želim ostati. Mnogo je slična Argentini."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.