Lorient nagrađuje Alidierea novim ugovorom

Lorient nagrađuje Alidierea novim ugovorom

Lorient će nagraditi Jeremiea Aliadierea sa trogodišnjim produženjem ugovora.

Napadač koji je proglašen Arsenalovom najboljom rezervom svih vremena blizu je potpisivanja novog ugovora sa Lorientom, nakon što je impresionirao svojim igrama ove sezone.

Aliadiere se pridružio francuskoj ekipi na početku sezone potpisavši jednogodišnji ugovor, a Loic Fery, predsjednik kluba, ističe da je sve dogovoreno za potpisivanje novog ugovora.

"Imali smo u planu vidjeti sve na kraju mjeseca, ali gotovo sve je završeno. Uvijeti su dogovoreni, tako da nema potrebe o tome pričati. Obje strane žele produžiti saradnju", rekao je Fery.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti