Lotito: Nismo ni razmišljali da otpustimo Petkovića

Predsjednik Lazija vjeruje našem stručnjaku

Lotito: Nismo ni razmišljali da otpustimo Petkovića

Lazio ne igra u skladu sa očekivanjima ove sezone. U posljednjih šest susreta u Seriji A Nebeskoplavi imaju samo jedan trijumf, uz čak tri poraza. 

Loš start prvenstva u trenutku kada veliki rival niže pobjedu za pobjedom uzburkao je plavi dio Rima, a u talijanskim medijima se već sedmicama piše o otkazu našem stručnjaku Vladimiru Petkoviću. Međutim predsjednik kluba Claudio Lotito poslao je jasnu poruku. 

"Nikada nismo razmišljali da otpustimo Petkovića. Trenutno imamo mnogo povrijeđenih igrača, a kada se oni vrate pokazat ćemo našu snagu," rekao je Claudio Lotito. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.