Lovren: Došlo mi je da ga izbacim sa stadiona

Odgurnuo aktivistu koji je utrčao u teren

Lovren: Došlo mi je da ga izbacim sa stadiona

Jučerašnje finale Svjetskog prvenstva u Moskvi prekinuo je upad četvoro aktivista grupe Pussy Riot, koji su utakmicu nakratko prekinuli u 52. minuti.

Tri djevojke i jedan muškarac utrčali su na teren, a u centru pažnje se, možda ni kriv ni dužan, našao Dejan Lovren koji je ljutito odgurnuo muškog aktivistu i potom pomogao zaštitaru da ga savlada.

Lovrenov potez naišao je na osude dobrog dijela javnosti, ali hrvatski stoper je to uradio u žaru borbe i tvrdi da je u tom momentu poželio da bude još grublji prema ovom mladiću.

"Bio sam strašno ljut jer smo baš u tom trenutku igrali u sjajnom ritmu. Igrali smo dobar fudbal i onda je došao taj prekid. Izgubio sam glavu i uhvatio aktivistu. Došlo mi je da ga izbacim sa stadiona", rekao je Lovren novinaru Daily Maila.

Top Komentari

hercegbih
on ce izbacit..fasisto jebem ti pleme bilinopoljsko
10 13
Jaa
Jao eroju sto ga nisi ubio. Ti si inace u pravoj formi. Garantovano da ces 5 kolo EPL docekati na klupi.
13 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi