Lovren: Nazire se pravi Liverpool

Defanzivac Liverpoola

Lovren: Nazire se pravi Liverpool

Liverpool je proteklog vikenda u okviru 26. kola savladao Southampton, a mjesto u početnoj postavi tima sa Anfielda konačno je našao Dejan Lovren. 

Hrvatski fudbaler protiv bivšeg kluba pružio je prilično dobru partiju, te je u razgovoru za klupsku stranicu istakao da njegovom timu samopouzdanja više ne nedostaje.

"Temelj svega je zajedništvo, u dobrim i lošim vremenima. Nismo počeli dobro, ali sada se nazire pravi Liverpool. Sve je sjelo na svoje mjesto, trener je riješio probleme. Loša su vremena iza nas, a obranu čini cijeli tim, ne samo stoperi", kazao je Lovren.

Ono što je Brendana Rodgersa jako bitno, jeste da Liverpool po peti put uzastopno nije primio gol na prvenstvenom gostovanju. To se Redsima nije dogodilo još od 1985. godine. 

"Na to treba biti ponosan i sjajan je osjećaj biti dio takvog tima. Posljednja dva do tri mjeseca skupljamo bodove, ali ne treba tu stati. Moramo ostati samopouzdani i za praznu mrežu zaslužni su svi", zaključio je Lovren. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti