Lovren prelazi u Liverpool?

Lovren prelazi u Liverpool?

Endin Čaušević

Nakon što Liverpool nije uspio da dovede mladog Phila Jonesa koji je prešao u Manchester United, klub se navodno okrenuo dovođenju Hrvata Dejana Lovrena.

Prema pisanju engleskih medija nakon što je propusti priliku da dovede Jonesa, Kenny Dalglish mogao bi se posvetiti dovođenju Lovrena ili igrača PSG-a Mamadoua Sakhoa. Ali nakon što je Sakhoau izjavio da želi da ostane u Parizu, navodno je Liverpool krenuo u lov na Lovrena.

“Nije učinkovit poput Sakhoa, ali ima samo 21 godinu”, pišu engleski mediji.

Liverpool je u klub već doveo 20-godišnjeg veznog igrača Jordana Hendersona iz Sunderlanda za oko 20 miliona funti. Na listi želja Daldlisha nalazi se još nekoliko igrača među koji ma je i Lovren.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.