Löw: Klose će srušiti Mülera

Klose tri pogotka udaljen od legendarnog strijelca

Löw: Klose će srušiti Mülera

A. Haznadarević

Selektor reprezentacije Njemačke Joachim Löw, uputio je velike komplimente na račun svog napadača Miroslava Klosea, koji je jako blizu najvećeg dostignuća u karijeri - rušenja rekorda legendarnog Gerda Mülera.

Kloseu fale samo tri pogotka, budući da je u karijeri za njemački nacionalni tim pogađao 65 puta, dok se veliki Müler zaustavio na 68.

 

"Svaki trener može biti sretan što ima Klosea u svojoj momčadi. On je naš vodeći strijelac u historiji svjetskih prvenstava. Uvijek je bio tip igrača koji se izbori za priliku i to govori za sebe. Klose je jedan od naših najvažnijih igrača, i ako ne bude povrijeđen srušit će Müllerov rekord", istakao je selektor Löw.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.