Low zadovoljan svojim 'čuvarima mreže'

Unatoč lošim nastupima ovaj vikend

Low zadovoljan svojim 'čuvarima mreže'

Edmir Škorić

Unatoč katastrofalnim nastupima ovog vikenda, sva tri njemačka reprezentativna golmana ostaju izbor selektora Joachima Lowa.

Njemačka će 3. marta ugostiti Argentinu u prijateljskoj utakmici, a selektor Joachim Low je za web magazin Kicker kazao kako neće praviti izmjene na golu.

Tako će se na spisku naći Rene Adler (Bayer), Manuel Neuer (Schalke) i Tim Wiese (Werder). Najviše je iskritikovan Adler, koji je ispustio loptu kroz noge nakon "slobodnjaka" kojeg je izveo Brazilac Naldo. Adler i Wiese su primili po dva gola, u okršaju njihovih klubova. Neuer je primio također dva komada protiv Wolfsburga.

"Sva trojica vratara su zadržala visoku razinu kvalitete tokom sezone. Znam njihove kvlalitete i pažljivo sam ih promatrao na treningu", kazao je Low, koji će kompletan spisak objaviti u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti