LP: Leonardo računa na Odda i Didu
Iskusni golman Dida branit će u Ligi prvaka

Trener Milana odredio igrače

LP: Leonardo računa na Odda i Didu

E. Škorić

I trener Milana, Brazilac Leonardo, jučer je odredio spisak igrača koji će mu biti na raspolaganju za skupinu Lige prvaka.

AC Milana očekuju teški susreti do kraja godine u okviru skupine Lige prvaka, pa će tako Rossoneri odmjeriti snage sa Real Madridom, Marseilleom i Zurichom.

Brazilski trener Leonardo prijavio je 24 igrača koji će konkurirati za prvih jedanaest u dvobojima sa nabrojanim klubovima, a na popisu su se našli i nad iskusni Massimo Oddo, te golman Nelson Dida. Obojica nisu uspjela pronaći nove klubove, a razlog više zbog čega je Dida ostao u klubu je povreda Abbiatija.

Tako su na listi za golmane Dida, Abbiati (iako povrijeđen), Storari i Roma. Za zadnji red konkurirat će Kaladze, Onyweu, Nesta, Zambrotta, Jankulovski, Thiago Silva, Oddo i Antonini. Srednji red sačinjavaju Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo i Ambrosini, te napad  Pato, Inzaghi, Huntelaar, Borriello, Di Gennaro, Ronaldinho.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.