Luca Toni prelazi u Juventus!

Luca Toni prelazi u Juventus!

Juventus je brzo našao novog napadača nakon što je jučer ostao bez Fabija Quagriarelle, koji je u utakmici protiv Parme doživi tešku povredu koljena i biće odsutan do kraja sezone.

Novi član Stare dame je iskusni 32-godišnji Luca Toni, koji će danas obaviti ljekarski pregled i potpisati ugovor s Juventusom do ljeta 2012. godine. Toni je još ljetos bio blizu prelaska u Juventus, ali je u zadnji trenutak propao njegov transfer.

Bivši član Palerma, Fiorentine, Bayerna i Rome od ljetos je član Genoe za koju je u 12 utakmica postigao šest golova. Toni je nekoliko puta isticao kako mu je želja igrati za Juventus, pa mu se ona konačno i ispunila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.