Lucas Biglia u Rimu na pregovorima sa Laziom

Argentinac još mora obaviti ljekarske preglede

Lucas Biglia u Rimu na pregovorima sa Laziom

Argentinac Lucas Biglia nalazi se u Rimu gdje će obaviti razgovore sa čelnicima Lazija.

Ovaj sjajni Argentinac već duže vrijeme sa dosta uspjeha nosi dres najtrofejnije belgijeske ekipe, aktuelnog šampiona Anderlechta. Ipak čini se da je došlo vrijeme da Biglia promijeni sredinu. 

Ostale su još samo formalnosti oko ugovora, pa će Biglia koji je sedam godina nosio dres Anderlechta postati fudbaler osvajača kupa Italije. 

Očekuje se da će Biglia potpisati ugovor na četiri godine čim obavi ljekarsek preglede. Na aerodromu nije želio razgovarati sa novinarima, ali je dočekan od strane Lazijevog Maurizija Manzinija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.