Lucas Leiva van terena tri mjeseca

Povreda veznjaka

Lucas Leiva van terena tri mjeseca

Veznjak Liverpoola, Lucas Leiva zaradio je povredu butine zbog koje će tri mjeseca biti van terena.

Brazilac je bio prisiljen da napusti teren nakon samo pet minuta u remiju njegovog Liverpoola i Manchester Cityja.

Trener Brendan Rodgers danas je potvrdio da se radi o povredi te je također istakao kako će ovaj igrač van terena boraviti najmanje dva mjeseca.

Lucas je i sam na svom Twitter profilu izrazio žaljenje zbog ove povrede.

Nemam riječi da opišem ono što sada osjećam. Veoma je teško biti pozitivan sada, ali ja sam siguran da će bolji dani doći. YNWA", napisao je Lucas.

Veznjak će zbog ove povrede najvjerovatnije propustiti utakmice protiv Arsenala, Manchester Uniteda, Evertona, Newcastle Uniteda, Chelseaja i Tottenhama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti