Lucas: Sekunda je falila da potpišem za United

Fudbaler PSG-a otkrio

Lucas: Sekunda je falila da potpišem za United

E. Čaušević

Fudbaler PSG-a Lucas Moura izjavio je da je prije nekoliko sezona bio na korak prelaska u Manchester United.

Brazilski fudbaler stigao je u PSG 2012. godine, ali je prije toga bio na korak od Manchester Uniteda. Lucas je otkrio da je bio sve dogovorio sa Unitedom, ali da se u posljednji trenutak odlučio da prihvati ponudu PSG-a.

"Bio sam veoma blizu da potpišem za Manchester United, ali sam u posljednjoj sekundi dobio ponudu PSG-a koju sam odlučio prihvatiti. To je bila teška odluka za mene, ali sam shvatio da nisam pogriješio", rekao je Lucas.

On je dodao da je u prvih par mjeseci u PSG-u dosta preispitivao svoju odluku posebno jer nije imao priliku da se dokaže.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mnogo sam razgovarao sa svojom porodicom i prijateljima. Sumnjao sam u svoj izbor, ali tek sada vidim da nisam pogriješio. Fudbal je takav, morate izabrati jedan tim", dodao je Brazilac.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi