Lucas: Suarez je uvijek ljut na terenu

Brazilac o svom saigraču

Lucas: Suarez je uvijek ljut na terenu

Veznjak Liverpoola, Lucas Leiva izjavio je kako je njegov saigrač, Luis Suarez uvijek ljut na terenu, ali je izvan njega potpuno drugačiji.

Urugvajac je dosta kritikovan od svog dolaska na Anfield zbog njegovog temperamenta, ali je Lucas istakao kako je Suarez sasvim druga osoba van terena.

"Luis je potpuno druga osoba na terenu i van njega", kazao je Brazilac dodavši:
 
"Na terenu ga uvijek vidimo ljutog, ali van terena je jako duhovit momak".
 
Ipak, čini se kako u zadnje vrijeme igrači Redsa i nemaju puno razloga za smijeh s obzirom da njihova ekipa zauzima 14. mjesto u Premier ligi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.