Lucescu odlazi nakon duela sa Zmajevima?

Tako tvrde rumunski novinari

Lucescu odlazi nakon duela sa Zmajevima?

Selektor rumunskog nacionalnog tima, Razvan Lucescu, mogao bi se nakon sutrašnje utakmice sa Bosnom i Hercegovinom, oprostiti od reprezentacije.

Naime, kako tvrde kolege rumunski novinari, selektor Rumunije će najvjerovatnije nakon susreta sa našim nacionalnim timom dobiti otkaz.

Navodno je selektor Rumunije vec dogovorio sve oko preuzimanja domaće ekipe Rapida iz Bukurešta, na čijem će stadionu Zmajevi sutra igrati.

Inače, u Rumuniji, malo ko vjeruje u dobar rezultat svoje ekipe protiv Zmajeva sutra navečer, ali svakako najavljuju paklenu atmosferu na stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.