Lucho Gonzalez ostaje u Marseilleu

Lucho Gonzalez ostaje u Marseilleu

Edmir Škorić

Marseilleov veznjak Lucho Gonzalez mogao bi ostati na Veledromeu, budući da je njegov transfer u Malagu propao.

La Provance navodi kako je 30-godišnji Gonzalez bio jako blizu Malagi, ali se bogati španski klub nije uspio dogovoriti s Marseilleom oko naknade.

Nekadašnji igrač Porta izrazio je želju da ode iz Francuske, ali nije došlo do kompromisa između dvaju strana do 15. jula, datuma kojeg su u Marseilleu postavili kao rok za transfer ovog igrača.

Malaga nije bila spremna platiti 13 miliona eura odštete za Argentinca. Kako sada stvari stoje, Gonzalez će i dalje biti na raspolaganju treneru Didieru Deschampsu, osim u slučaju da Andalužani pošalju nemoralnu ponudu u narednih nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.