Lučić: Ne plašimo se Sarajeva
Foto: fkzeljeznicar.ba / Damir Hajdarbašić

Golmana Slavije čeka težak posao

Lučić: Ne plašimo se Sarajeva

U prvih šest kola Slavija je bila najprijatnije iznenađenje lige, a onda je prvenstvena pauza bila kontraproduktivna za tim iz Lukavice. Slavija već tri kola ne zna za pobjedu, a nisu postigli ni jedan pogodak, pa trener Radović ima dosta problema pred gostovanje Sarajevu. Golman Mladen Lučić bit će na velikim iskušenjima.

"Respektujemo Sarajevo, jer su jedna od najkvalitetnijih ekipa u Premijer ligi, ali ih se ne plašimo. Pokušat ćemo da se nadigravamo i da im pružimo što jači otpor. Imamo snage, a i znanja da odigramo na visokom nivou. Sarajevo je preuzeo Meho Kodro i to će biti njihov najjači adut, jer sigurno je da će imati silan motiv protiv nas", kazao je Lučić.

Golman Slavije kaže da se ne plaši obaveza.

"Neka oni napadaju, ali neka naša mreža ostane netaknuta. Sve ću učiniti da zaustavim udarce njihovih napadača", dodao je Lučić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.