Lučić: Vrijeme je za pobjedu

Radnik sa četiri poraza u nizu dočekuje Rudar

Lučić: Vrijeme je za pobjedu

Rezultatska kriza koja je čini se bila neminovna obzirom na nedostatak duge klupe potresa Radnik, a lošim rezultatima tima iz Bijeljine ruku na srce doprinijeli su i arbitri Husein Terzić i Vladimir Živković. 

Šest poraza u mjesec dana, od čega četiri premijerligaška ito u nizu, Radnik će pokušati prekinuti danas na domaćem terenu protiv Rudara iz Prijedora.

„Vrijeme je nakon ovih nekoliko loših izdanja i rezultata da pobijedimo i vratimo mir u kuću. Trijumf i bodovi bili bi od velikog značaja za nas. Protivnika cijenim, radi se od dobrom timu sa nekoliko neugodnih pojedinaca koji svakom protivniku mogu napraviti probleme. Bez obzira na to mislim da smo u ovom momentu bolji protivnik i da ćemo pobijediti,“ izjavio je golman Radnika Mladen Lučić koji je zbog crvenog propustio prošlosedmični meč protiv Sarajeva.

Zbog crvenog kartona iz prošlog kola u timu Radnika ovog puta neće biti Marka Jevtića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.