Lučić: Želimo biti što bliže vrhu!

Golman Banjalučana nakon utakmice

Lučić: Želimo biti što bliže vrhu!

S. Grebović

Zvijezda 09 i Borac su danas na stadionu u Ugljeviku odmjerili snage u okviru 13. kola BH Telecom Premijer lige, a na kraju su slavili Banjalučani sa 2:0.

Svoje viđenje ove utakmice u izjavi za naš portal iznio je i čuvar mreže Borca, Mladen Lučić:

"Čestitam objema ekipama na jednoj fer i korektnoj utakmicu. Zaslužena pobjeda moje ekipe. Čestitam momcima obje ekipe. Zvijezda sigurno zaslužuje da se nalazi makar na sredini tabele, a mislim da će oni to dokazati. Mi ćemo s druge strane pokušati da ovako nastavimo i da biudemo što bliži na vrhu tabele."

Borac je trenutno peti sa 21 osvojenim bodom i nalazi se u sjajnoj seriji od tri vezane pobjede.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi