Lucio nezadovoljan u Juventusu, Wolfsburg nova opcija

Lucio nezadovoljan u Juventusu, Wolfsburg nova opcija

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski defanzivac Lucio koji je ovog ljeta kao slobodan igrač potpisao za Juventus, izrazio je nezadovoljstvo malom minutažom koju ima u Torinu.

Iskusni 34-godišnji štoper je očekivao veću minutažu po dolasku iz Intera, ali trener Stare dame Antonio Conte nema povjerenja u Brazilca, te mu u rijetkim situacijama daje priliku za igru. Lucio sada razmatra i opciju povratka u Njemačku, a za njegove usluge je zainteresovan Wolfsburg.

"Nesretan sam u Juventusu jer ne igram mnogo. Povrataka u Bundesligu je izgledna opcija. Klubovi su dobro organizovani i igra se zaista veoma dobar fudabal. Wolfsbrg je sjajan tim i možda bi bio pravo riješenje za mene", rekao je Lucio za Sport Bild.

Brazilac sa Juventusom ima ugovor do juna 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.