Lucio potpisao za brazilskog četveroligaša

Novi klub u karijeri

Lucio potpisao za brazilskog četveroligaša

Teme:

Nekadašnji defanzivac Juventusa i Intera Lucio pronašao je novi klub.

Ovaj 39-godišnji fudbaler je još uvijek aktivan i potpisao je ugovor sa brazilskim četveroligašem Gamom.

Zanimljivo, Lucio je bez kluba još od kraja prošle godine kada je napustio indijsku ekipu Goa, a iz ekipe Gama poručuju da će on biti plaćen zahvaljujući sponzoru GoalManage.

Podsjetimo, Lucio je karijeru počeo u ekipi Internacionala, a prva evropska ekipa bila mu je Bayer Leverkusen. Nakon toga je igrao još za Bayern Minhen, Inter, Juventus, Sao Paolo i Palmeiras. Za reprezentaciju Brazila upisao je 105 mečeva i postigao je četiri pogotka.

Lucio je tokom karijere osvajao brojne trofeje, a najviše se ističu Svjetsko prvenstvo 2002. godine sa Brazilom i Liga prvaka 2010. godine sa Interom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi