Ludilo u svlačionici: Begović "okupao" Contea

Znali su proslaviti titulu prvaka Engleske

Ludilo u svlačionici: Begović "okupao" Contea

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja savladali su sinoć WBA u okviru 37. kola engleskog Premiershipa čime su zvanično postali novi prvaci Engleske.

Heroj Plavaca u sinoćnjoj utakmici bio je Michy Batshuayji koji je u samom finišu utakmice zatresao mrežu WBA za veliko slavlje navijača ovog kluba. Nakon što je sudija svirao kraj na terenu je moglo početi slavlje igrača i stručnog štaba londonskog kluba.

Međutim, to nije bilo sve jer je najzanimljivije bilo u svlačionici. U centru pažnje bio je bh. golman Asmir Begović koji je odlučio "okupati" Antonija Contea.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi